Sunday, August 21, 2011

Yeay yeay Nak raya . :P

Assalamualaikum . (tak jawab dosa ) ahhaha .
hmm  , sedar tak sedar kita dahh dekat sangat2 nak meyambut ahri raya  . Korang , baju raya dah beli ke belum ? hehe . haiqal dah beli dah .Tema pada tahun ni 'merah merooooon' . tapi yang sedihnya , haiqal tak kemana pon raya tahun ni  ,kampung pon takdak . ish2 .
korang yang ada kampung tu best laa kann .Sorry sangat2 , haiqal daah lama tak update , baru jea lepas balik dari plkn . hee .
hari raya ni memang "tak feel" kalau yang jenis tak reti nak puasa tu  . memang tak rasa apa laa kann . lain lah yang puasa penuh . memang terasa seronoknya . :) ..tapi tahun ni macam kurenngg meriah laa , kenapa ek ?? mercun pon takdak kedengaran . (maybe sebab tauke mercun semua dah "kantoi" en ) ...
apa2 pon  , haiqal ucapkan selamatt berpuasa kepada semua umat islam yang "berblogger" okayy . thanks pada yang follow . :) salam .

No comments: